tast de vins online privat

Cata privada online

gener 22, 2023 Escrit per Xavier Bassa i Valls - No hi ha comentaris

T’enviem a casa un lot de vins i t’oferim l’opció de fer una iniciació al tast de vins privat online, de manera virtual. Des de la comoditat de casa teva, mitjançant el teu terminal mòbil, tauleta, TV, etc. T’oferim un tast de vins absolutament privat i personalitzat, a mida, el dia i l’hora que tu vulguis.

La sessió d’introducció al tast de vins comença amb una exposició teòrica, on parlarem de quines eines tenim a l’hora de tastar un vi, i com ens influencien aquestes en el tast:

  • Explicació del tast. Parlarem de la vista, del funcionament de l’ull, de l’anàlisi visual, el color, i quina informació ens pot donar aquest.
  • L’olfacte, la via nasal directa i la via retronasal. Explicarem les aromes primàries, secundàries i terciàries presents en els vins.
  • El gust. Explicarem la morfologia de la llengua, determinant a quina part de la llengua percebem cada gust o sensació: dolç, salat, àcid, amarg, umami.
  • Funcionament de la copa. Conseqüències a l’hora de tastar un vi. Metodologia de tast.

I acabada la teoria passem a la part pràctica del tast de vins, on es tasten  vins blancs, vins negres i un cava: però podem fer el tast a la vostra mida: si voleu només  vins blancs, o només vins negres, o vins dolços, o escumosos, etc, etc, etc.
La durada del tast sol ser de 1h.
Contacta i definirem detalls de com fer el tast; Enviament de les ampolles de vi, ampolles que tinguis a casa, tipus de vi, etc.
Truca ara!