coaching team building&wine

Coaching Team Building&Wine

gener 21, 2023 Escrit per Xavier Bassa i Valls - No hi ha comentaris

Les activitats que us presentem pretenen ser un coaching d’empresa (coaching executiu) amb la finalitat de fomentar la cohesió del grup, per aconseguir millors resultats professionals, utilitzant la intel·ligència emocional. Aquestes activitats centren el seu treball en el desenvolupament d’habilitats que facilitin l’obtenció de resultats en l’àmbit corporatiu. En aquest cas, estan enfocades a entrenar la capacitat de liderar, de comunicació, d’administració del temps i els elements personals que influeixen directament en els resultats econòmics de l’empresa.

Plantegem una sèrie de situacions (jocs o experiències) relacionades amb el vi, on per equips, hauran de percebre allò que intenta transmetre el vi, analitzant la situació en grup, i extraient resultats que condueixen a la solució del joc plantejat.

Presentació
Els participants estaran asseguts de forma aleatòria en taules (sense formar grups d’amistats) i escolliran un responsable de taula, que farà de portaveu. Es presentaran els vins en ampolla tapada perquè ningú la pugui identificar. Tots els participants tindran a la taula un full amb un test per omplir, on hauran de realitzar la prova a partir de l’explicació donada inicialment. La taula que realitzi millor l’activitat, serà el grup guanyador, i resultarà premiat.

Metodologia de les activitats
S’inicia amb una breu introducció, de nivell bàsic, al tast de vins mitjançant una projecció en Power Point acompanyada d’una presentació oral. I tot seguit, per taules, comença l’exercici a realitzar per equips, atenint-nos a les directrius donades per a cada joc.

Activitats proposades
JOC A LA RECERCA DE LA IMPERFECCIÓ
Preu: a consultar.
JOC LA FUGACITAT DEL TEMPS
Preu: a consultar.
JOC L’AROMA VISUAL
Preu: a consultar.
JOC SÓC SENSIBLE
Preu: a consultar.

JOC QUI ÉS QUI
L’activitat pretén ser un tast d’entreteniment, on es donen unes nocions bàsiques de tast i on es tastaran diferents vins per veure les diferències. S’ofereixen diferents opcions que es dirigeixen a diferents públics, depenent de la seva notorietat i acció que es vulgui realitzar.
Preu: a consultar

ALTRES
Vins D’Espanya. Visió general dels vins que s’elaboren a la península amb un tast de les cinc zones emergents més interessants.
Grans vins d’Espanya. Selecció dels 5 millors vins d’Espanya. Preu per a 8 pax i 15 pax.
Vins blancs del món. Un repàs per 5 zones de blancs del món.
Vins negres del món. Un repàs per 5 zones de vins negres del món.
Grans vins negres del món. 5 grans vins negres del món. Preu per a 8 pax i 15 pax.
Vins de França. Selecció de 5 vins negres interessants de França
Petició del client. Selecció de 5 vins de la zona que demani el client.

Per a grups reduïts disposem d’una sala de tast en una masia catalana restaurada del S.XVIII, a Santa Eulàlia de Ronçana, on fem sessions exclusives i personalitzades.

Coachxavier bassa
Els cursos seran impartits per Xavier Bassa i Valls, Millor Sommelier de Catalunya al concurs Nariz de Oro 2012.
Sommelier titulat, per l’escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona.
Tècnic Superior en Enologia i Viticultura, per l’escola Mercè Rossell de Sant Sadurní d’Anoia.