Taller de Gintonics

gener 27, 2023 Escrit per Xavier Bassa i Valls - No hi ha comentaris

Us presentem la nostra proposta en format tast/taller de Gintònics a domicili. Aquests tallers volen ser una activitat lúdica, participativa, però també formativa, on us explicarem la història de la ginebra, les característiques de les tòniques i curiositats sobre el món de la cocteleria.

Iniciem el taller amb una breu introducció a l’elaboració de la ginebra, (procés, ingredients, classificació, etc). Seguidament es fa una demostració dels passos a seguir a l’hora d’elaborar un gintònic, i l’alumne passa a fer el primer gintònic seguint els passos que els hem ensenyat.
Per a fer-ho, cada alumne a la seva taula, disposarà de tot el material necessari: gel, fruites, copes, pinces, ginebres, tòniques ….
Cada participant elaborarà quatre gintònics diferents. Utilitzem tòniques diferents i quatre ginebres Prèmium diferents, representat cada una d’elles dels diferents tipus de ginebres que trobem al mercat: Ginebres cítriques, especiades, florals i vegetals.
La duració del tast sol ser de 1h30-2h però ens podem adaptar al temps que disposi cada client.
Val regal
També disposem de Vals regal adaptats al vostra pressupost, perquè pugueu obsequiar amb una experiència especial i a mida, a qui desitgeu.  Per un aniversari, per a una celebració, per als vostres pares, germans, amics, familiars, compromisos… per a un fet que mereixi ser agraït o celebrat, podeu regalar un tast personalitzat!
Envieu-nos un email a info@xavierbassa.com i rebreu avui mateix el vostre val regal!!
Preu
El preu per persona és de 30€, però depenent de la localització geogràfica, es demanarà un nombre mínim d’assistents. Disposem d’una sala de tast a Can Tomàs Bassa, una masia catalana restaurada del S.XVIII, a Santa Eulàlia de Ronçana, on fem sessions exclusives i personalitzades.
Truca ara!

Professor

Els cursos seran impartits per Xavier Bassa i Valls, millor sumiller de Catalunya al concurs Nariz de Oro 2012.
Sumiller titulat, per l’escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona.
Tècnic Superior en Enologia i Viticultura, per l’escola Mercè Rossell de Sant Sadurní d’Anoia.