maridadge multisensorial edmon i xavier bassa

Maridatge Multisensorial

gener 20, 2023 Escrit per Xavier Bassa i Valls - No hi ha comentaris

Cava + Violoncel, a cegues:
Oferim un tast de diferents caves amb l’acompanyament d’una composició musical, interpretada en directe amb un Violoncel i creada a propòsit de cada producte presentat.
A partir d’un vi, utilitzant com a vehicle la música, aquesta ens transporta a una sensació: Una experiència on emergeixen multitud de sensacions i sentiments: alegria, emoció, tristesa, melangia, alegria, vells records oblidats, viatges….
Una explosió dels sentits en la que el gust, l’oïda i el tacte harmonitzen a cada glop.
Un esdeveniment on tots els assistents experimenten sensacions i marxen amb un inesborrable record de la vetllada viscuda.

maridatge multisensorial edmon bosc xavier bassa r Funcionament de l’activitat
Duració aproximada del tast: 60 minuts
Iniciem el tast amb una explicació del Maridatge  Sonor, amb uns suggeriments i  indicacions per a gaudir al màxim de tota l’  experiència. Aquesta presentació serà a càrrec del Sumiller Xavier Bassa i Valls, i un cop presentat el compositor i violoncel·lista,  Edmon Bosch, comença la sessió. 
Es reparteixen uns antifaços amb l’objectiu de  potenciar els sentits més implicats: l’oïda, el  gust i l’olfacte. En tenir la vista tapada, s’obté un punt de concentració superior, que aguditza els sentits dels assistents, i s’eviten distraccions alienes al tast.
Condicions de l’espai
Per a adequar l’espai al nivell de l’activitat s’hauria de tenir en compte el tipus de llum, i disposar d’un espai tancat,  en el que no puguin arribar sorolls exteriors i no hi hagi pas de gent que vagi a altres habitacions de l’immoble. Enllaços de l’activitat: vídeo maridatge multisensorial
Per a grups disposem d’una sala de tast en una masia catalana restaurada del S.XVIII, a Santa Eulàlia de Ronçana, on fem sessions exclusives i personalitzades.
Preu de l’activitat
El preu de l’esdeveniment, inclou desplaçament, el músic violoncel·lista, el sommelier, cava, copes, i tot el material necessari per desenvolupar l’acte.
En cas de voler contractar l’activitat amb l’actuació conjunta d’un violoncel·lista i un pianista, consultar preus.