Regala un tast, regala un Val Regal

gener 31, 2023 Escrit per Xavier Bassa i Valls - No hi ha comentaris

Disposem d’una àmplia varietat de Vals regal adaptats al vostre pressupost, perquè pugueu obsequiar amb una experiència especial i a mida, a qui desitgeu; Per a un aniversari, per a un comiat de solteria, per a una celebració, per Nadal, per als vostres pares, germans, amics, familiars, compromisos… per a un fet que mereixi ser agraït o celebrat, podeu regalar un tast personalitzat!
Un tast de vins, un tast de cerveses, un tast de formatges artesans catalans maridat amb vi,  un tast de pernils maridat, un taller de gintònics, un tast de foie, un tast de xocolates, o bé una experiència multisensorial….  tastos privats  o tastos en sessió grupal oberta, a domicili o bé a la sala de tast de la nostra masia restaurada del segle XVIII, situada a Santa Eulàlia de Ronçana.
Envieu-nos un email a info@xavierbassa.com i digueu-nos que us agradaria fer, i us farem una proposta que serà un regal especial que sempre serà recordat.
Rebràs avui mateix el teu val regal!!
La caducitat del Val és de dotze mesos a partir de la compra, i el tast es farà en una data acordada (segons opcions) amb la persona obsequiada.
Truca ara!