cata cervezas catalanas

Tast de cerveses catalanes

Desembre 1, 2019 Escrit per Carlos Garcia - No hi ha comentaris

El tast comença amb una breu explicació teórica sobre la elaboració de la cervesa, historia, tipus de gra, germinació, maltejat, la molta, cocció, llupolització, fermentació, maduració i envasat, i parlarem dels tres grans tipus de cerveses: Ale , Lager i Lambic, i els seus diferents estils en tot el món. Aquesta exposició es realitzada amb el suport d’una projecció en format Power Point.
Seguidament es fa un tast de 7 cerveses artesanes catalanes representatives dels diferents estils elaborats a Catalunya.
Preu
El taller esta pensat per a fer-lo en una sessió d’unes 2 hores de duració, amb una explicació teòrica amb suport Power Point, seguida d’un tast de 7 cerveses catalanes.
El preu del taller serà de 25€ per persona, que inclou un dossier sobre la elaboració i tipologia de les cerveses del mon, i les cerveses a tastar. Depenent de la localització geogràfica, es demanarà un número mínim d’assistents al taller.
Disposem d’una sala de tast en una masia catalana restaurada del S.XVIII, a Santa Eulàlia de Ronçana, on fem sessions exclusives i personalitzades.
Val regal
També disposem de Vals regal adaptats al vostre pressupost, per a que pugueu obsequiar amb una experiència especial i a mida, a qui desitgeu.  Per un aniversari, per a una celebració, pels vostres pares, germans, amics, familiars, compromisos… per a un fet que mereixi ser agraït o celebrat, podeu regalar un tast personalitzat!
Envieu-nos un email a info@xavierbassa.com i rebreu avui mateix el vostre val regal!!
Truca ara!

Professor
xavier bassa
Els cursos seran impartits per Xavier Bassa, Millor sumiller de Catalunya en el concurs Nariz de Oro 2012.
Sumiller titulat, per l’escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona.
Tècnic Superior en Enologia i Viticultura, per l’escola Mercè Rossell de Sant Sadurní d’Anoia.