cata de cerveza

Tast de cerveses Internacionals

agost 14, 2021 Escrit per Xavier Bassa i Valls - No hi ha comentaris

El taller comença amb una explicació teòrica on parlarem sobre la elaboració de la cervesa, història, tipus de gra, germinació, maltat, la mòlta, cocció, llúpolització, fermentació, maduració i envasat, i parlarem dels tres grans tipus de cerveses: Ale, Lager i Lambic, i els seus diferents estils arreu del món. Aquesta exposició és realitzada amb el suport d’una projecció en format Power Point.

Seguidament es fa un tast de 8 cerveses internacionals representatives dels diferents estils elaborats arreu del món.

Preu i Condicions del taller
La durada del taller sol ser d’una sessió d’unes 2 hores, amb una explicació teòrica amb suport Power Point, seguida d’un tast comentat de 8 cerveses internacionals.
El preu del taller serà de 25€ per persona, que inclou un dossier sobre la elaboració i tipologia de les cerveses del món, i les cerveses a tastar. Depenent de la localització geogràfica, es demanarà un número mínim d’assistents al taller.
També disposem d’una sala de tast en una masia catalana restaurada del S.XVIII, a Santa Eulàlia de Ronçana, on fem sessions exclusives i personalitzades.
Val regal
També disposem de Vals regal adaptats al vostre pressupost, per a que pugueu obsequiar amb una experiència especial i a mida, a qui desitgeu.  Per un aniversari, per a una celebració, per a els vostres pares, germans, amics, familiars, compromisos… per a un fet que mereixi ser agraït o celebrat, podeu regalar un tast personalitzat!
Envieu-nos un email a info@xavierbassa.com i rebreu avui mateix el vostre val regal!!
Truca ara!

Professor
xavier bassa

Els cursos seran impartits per Xavier Bassa i Valls, Millor sumiller de Catalunya al concurs Nariz de Oro 2012.
Sumiller Titulat, per l’escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona.
Tècnic Superior en Enologia i Viticultura, per l’escola Mercè Rossell de Sant Sadurní d’Anoia.