Tast de foies

gener 25, 2023 Escrit per Xavier Bassa i Valls - No hi ha comentaris

Us presentem la nostra proposta en tastos/tallers de foie. El foie és un d’aquells productes gastronòmics associats al món dels gurmets, al saber menjar i al luxe. En aquest taller parlarem de la història del foie, de manera introductòria, i ens centrarem en els diferents tipus de foie que podem trobar al mercat: Foiegras Entier, bloc, parfait, paté, mousse, micuit, etc…

Composició, procedència animal, aromes, textures…en veurem el seu maridatge, opcions gastronòmiques, diferents elaboracions i presentacions, a l’hora de consumir-lo a la taula.
La dinàmica del taller és fer una explicació prèvia, amb una breu introducció a l’elaboració del foie, (procés, elaboració, ingredients, tipus, classificació, etc). Parlarem dels diferents tipus de fetge per a fer foies: oca, ànec i altres. I dels seus maridatges i opcions gastronòmiques, tastant-lo amb diferents vins.
Val regal
També disposem de Vals regal adaptats al vostre pressupost, perquè pugueu obsequiar amb una experiència especial i a mida, a qui desitgeu.  Per un aniversari, per a una celebració, pels vostres pares, germans, amics, familiars, compromisos… per a un fet que mereixi ser agraït o celebrat, podeu regalar un tast personalitzat!
Envieu-nos un email a info@xavierbassa.com i rebreu avui mateix el vostre val regal!!
Truca ara!

Preu
Taller de tast de foies maridat amb vins. El preu del taller és a partir de 40€ (preu grups) per persona. Demaneu pressupost per tastos privats i val regal tast obert.
Depenent de la localització geogràfica, es demanarà un nombre mínim d’assistents al taller, per a poder cobrir el cost del material.
Per a grups disposem d’una sala de tast en una masia catalana restaurada del S.XVIII, a Santa Eulàlia de Ronçana, on fem sessions exclusives i personalitzades.
Material
Nosaltres portem tot el material necessari: vins, copes, melmelades, confitures, pans, etc.

Professor

Els cursos seran impartits per Xavier Bassa i Valls, Millor sumiller de Catalunya al concurs Nariz de Oro 2012.
Sumiller titulat, per l’escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona.
Tècnic Superior en Enologia i Viticultura, per l’escola Mercè Rossell de Sant Sadurní d’Anoia.

Cancel·lacions un cop feta la reserva
Treballem amb producte fresc i la seva caducitat és molt curta. La nostra proposta és la d’intentar ajudar-vos en tot el possible perquè sabem que podeu tenir canvis i plans d’última hora, però com que treballem amb grups molt petits també necessitem compromís amb les reserves realitzades per a poder mantenir la qualitat del servei i preu.
Si necessiteu canviar de plans, podeu fer-ho fins 72 hores abans del dia anunciat per a cada taller o activitat. Per fer-ho, s’ha de comunicar mitjançant un mail a info@xavierbassa.com  i podrem canviar la reserva per una altra activitat o sessió (no tornem els diners abonats). Passat aquest termini, no s’admeten canvis ni devolucions, i només podreu cedir la plaça a un amic o conegut.