Avís legal

1) TITULAR DEL WEB
Denominació: XavierBassa.com
Direcció: Can Tomàs Bassa, Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona.
N.I.F .: 77306457F
Telèfon: 687845991
Adreça de correu electrònic: info@xavierbassa.com

2) CONDICIONS D’ÚS I ÚS CORRECTE DEL WEB
El present “Avís Legal” té per objecte regular l’ús de el web site que Xavier Bassa posa a disposició de el públic a la url https://www.xavierbassa.com.

La utilització de l’web per un tercer li atribueix la condició d’usuari i, suposa l’acceptació plena per aquest, de totes i cadascuna de les condicions que s’incorporen en el present Avís Legal.

Xavier Bassa pot oferir a través de l’web, serveis o productes que podran sotmetre a unes condicions particulars sobre les quals s’informarà a l’usuari en cada cas concret.

L’usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ell amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut d’aquest avís legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir una normal utilització de la web per altres usuaris. Així mateix, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin en el web ja no introduir programes, virus, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de la titular o de tercers.

3) PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Tots els continguts de la web, llevat que s’indiqui el contrari, són titularitat exclusiva de Xavier Bassa com ara el disseny gràfic, codi font, logos, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, i altres elements que apareixen a la web. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el web estan protegits per la Llei, sense que la titular concedeixi pel seu ús cap tipus de llicència o autorització a l’usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu web i els serveis oferts en la mateixa.

Per això, l’usuari reconeix que la reproducció (excepte per a ús privat), distribució, comercialització, transformació, i en general, qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest web constitueix una infracció de els drets de propietat intel·lectual i / o industrial del titular dels mateixos.

4) POSSIBLES RESPONSABILITATS
Per l’ús i funcionament del Web:

L’usuari és l’únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar per la utilització de la web, quedant Xavier Bassa, els seus socis, empreses de el grup, col·laboradors, empleats i representants, exonerats de qualsevol classe de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l’usuari.

L’usuari és l’únic responsable davant qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra Xavier Bassa basada en la utilització per l’usuari de la web. Si és el cas, l’usuari assumirà totes les despeses, costos i indemnitzacions siguin irrogats a Xavier Bassa amb motiu d’aquestes reclamacions o accions legals.

S’exclou la titular de tota responsabilitat que es pogués derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat per causes alienes a la mateixa, així com qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic causat per deficiències o sobrecàrrega en les línies telefòniques o a Internet, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora de control de la titular. Aquesta queda facultada per suspendre temporalment, i sense previ avís, l’accessibilitat al web amb motiu d’operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

Per enllaços

Els enllaços o links continguts en el web poden conduir a l’usuari a altres webs gestionades per tercers.

Xavier Bassa declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web, ja que la funció dels links que apareixen és únicament la d’informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema en concret i per això queda exonerada de tota responsabilitat pel correcte funcionament de tals enllaços, del resultat obtingut a través d’aquests enllaços, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la qual es pot accedir, així com dels perjudicis que pugui patir l’usuari en virtut de la informació trobada al web enllaçat.

5) VARIACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

Xavier Bassa es reserva el dret a modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense prèvia notificació, les condicions d’ús del web. L’usuari quedarà obligat automàticament per les condicions d’ús que es trobin vigents en el moment en què accedeixi a al web, per la qual cosa haurà de llegir periòdicament aquestes condicions d’ús.

6) LEGISLACIÓ APLICABLE I COMPETÈNCIA JURISDICCIONAL

Totes les controvèrsies o reclamacions sorgides de la interpretació o execució d’aquest Avís Legal es regiran per la legislació espanyola, concretament a la regulació sobre la matèria continguda en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, reguladora del Tractament Automatitzat de Dades de Caràcter Personal i se sotmetran a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.