Tast de Vins i Formatges

Tast de Vins i Formatges

Us presentem la nostra proposta en tastos/cata de vins i formatges artesans catalans a domicili, a la nostra masia, o online.  Parlarem de la història del formatge, de manera introductòria, i ens centrarem en els formatges que es produeixen a Catalunya, tots d’ells de petits productors, descobrint així, l’enorme riquesa de formatges que tenim al nostre país.

tast formatges cata de quesos xavier bassa017r22

 

Tast de formatges artesans catalans maridats amb vins

Us proposem un tast de vins i formatges acompanyats amb una selecció de pans i melmelades perquè tingueu una experiència única, ideal per regalar a qui més t’estimis: parella, companys de feina, familiars, amics, companys d’empresa…

El nostre tast de vins i formatges és un recorregut pels elaboradors més interessants de la nostra història recent dels formatges catalans i dels formatges artesans, on podràs degustar els productes de gran qualitat que hem seleccionat per gaudir d’una experiència que no et pots perdre. Els vins han estat escollits en funció de la maduració de cada formatge, i tots els formatges provenen d’un afinador perquè puguem degustar els nostres formatges artesans en el seu millor moment de maduració.

La figura de l’afinador de formatges té molt de prestigi a França i sovint trobem que donen més importància a l’afinador que al mateix productor. A Catalunya tenim tres reconeguts afinadors que es dediquen a madurar els formatges per a poder oferir-los al consumidor en el seu millor moment de consum. Un tast de vins i formatges és un bon regal per compartir i per conèixer els nostres vins, els nostres productors de formatges així com una selecció de melmelades artesanes pensades cada una d’elles per oferir un maridatge diferent per a cada formatge presentat: formatge de pasta tova, formatge de pell florida, formatge de crosta rentada, formatge de pasta premsada, formatge blau…i amb aquesta selecció també trobareu una tria de pans artesans perquè les teves expectatives siguin superades àmpliament.

Trobareu informació addicional al lloc web www.xavierbassa.com, on podreu fer una reserva prèvia, perquè puguis guardar la teva data per a la cata guiada de vins i formatges a les nostres instal·lacions de Santa Eulàlia de Ronçana, en una masia restaurada del segle XVIII o podem venir al vostre domicili on us farem el tast amb els vostres. Hi ha empreses en què les experiències que us ofereixen són una visita guiada a les vinyes o una visita guiada a les instal·lacions d’una formatgeria amb un tast de 4 vins acompanyats dels seus propis productes.

Nosaltres no t’oferim una visita guiada a les vinyes amb productes comercials o amb vins del nostre celler, els nostres vins són seleccionats acuradament per acompanyar la maduració dels formatges provinents de l’afinador, i perquè puguis gaudir d’un dels tasts que millor representen l’actual panorama formatger català. De la mà d’un dels millors sumillers de Catalunya, aprèn a gaudir d’un maridatge de vins fet amb professionalitat i sempre amanit amb bon humor perquè el tast de vins i formatges sigui una experiència lúdica però també formativa, passant una bona estona i aprenent dels nostres productes locals.

A Catalunya tenim grans productors locals que hem de valorar i potenciar, i podem consumir els nostres vins acompanyats de grans formatges catalans, sense haver de recórrer al país veí. Pots regalar un tast de vins sí, però no un dels tasts de vi comercials que et puguin oferir un celler comercial, sinó un tast dels nostres millors productes seleccionats, on el tast dels vins amb rigor i bon humor farà que recordis sempre aquesta experiència. Gaudeix plenament dels nostres vins i dels nostres formatges en un tast únic.

 
tast de vins a domicili

Comprar Tast de Vins i Formatges a Domicili

tast de vins a domicili

Comprar Tast de Vins i Formatges privat a la Masia

tast de vins a domicili

Comprar Tast de Vins i Formatges privat en parella

tast de vins a domicili

Comprar Tast de Vins i Formatges Virtual

tast de vins a domicili

Comprar Targeta Regal Tast de vins i formatges obert a la masia