ekam 2008

ekam 2008

En el curs d’iniciació al tast de vins que he fet a Salàs de Pallars, em van regalar una ampolla d’Ekam 2008, un vi elaborat a Talarn, al pirineu Lleidatà.
Aquest vi ha estat ideat per Raül Bobet, antic director tècnic de bodegues Torres, i ara enòleg responsable del celler ferrer-bobet i del celler Castell d’Encus, de la qual prové aquest vi. Aquest celler neix de l’inquietud de Bobet en trobar unes vinyes en alçada (1000 metres) per a minimitzar el impacte del canvi climàtic i la seva influència a la maduració de la vinya.
Tast:
vi blanc de color groc palla, reflexes or vell, net i brillant. En nas es mostra net, intens, (recorda la varietal albariño) fragant, records de fruita exòtica, amb un fons de fruita blanca molt madura i tocs cítrics.
Fresc en boca, d’acidesa mesurada, untuós, confirmant els aromes trobats en nas, equilibri de cítrics i fruita sobremadurada.
un vi interessant i per a fer-li un seguiment.

Vi: Ekam 2008
Varietats: Riesling/albariño
celler: Castell d’Encus
Preu: 18€

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content