Tast de Vins a Santa Eulàlia de Ronçana

tast%2Bde%2Bvins

Ja hem acabat el curs d’iniciació al tast de vins nivell 1, a Santa Eulàlia de Ronçana, on, per cert, un alumne m’ha fet descobrir l’origen del Kalimotxo, gran aportació, com tots sabem, a la gastronomia mundial, i que trobarem sempre als pitjors locals, polígons i aparcaments de discoteca, d’arreu de la geografia peninsular.
Gràcies a tots per la vostra assistència!

 

 

Un comentari en “Tast de Vins a Santa Eulàlia de Ronçana

  1. Els deu déus Bacus diu:

    Estem aplicant els coneixements apresos en el curset, 50 vins en 3 mesos, els lambruscos i els turbios van que corren i brindar amb cava rosat es tot un poema a la nostra boca. Estem encantats!!! Els 10 deus bacus i el cali amb el moncho

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content