Tayaimgut negre 2005

En destapar una ampolla de vi, l’entorn, la companyia, el moment, sovint ens influeix en la valoració que d’ella en podem fer. En aquesta ocasió, aquesta ampolla va dominar i millorar tot el que hi havia al voltant: l’entorn era més especial, la companyia enlluernadora, i el moment, brillant.
TAYAIMGUT NEGRE 080109

Tayaimgut 2005, és un vi d’una anyada càlida i eixuta, provinent d’unes vinyes plantades amb Merlot i Cabernet Sauvignon, a Sant Joan de Mediona, a 480 metres d’altitud, sota la Serra de Puigfred, dins la DO Penedès. Aquest vi va estar en botes de roure francès durant dotze mesos i es va embotellar el març del 2007.
L’ampolla que vàrem obrir, ens va mostrar un nas amb unes aromes molt netes, balsàmic, herbes aromàtiques, terrós, fruita negra madura, intens, molt agradable i franc.
Viu en boca, fresc, taní mesurat, d’estructura àmplia però sense fer-se feixuc, potent però accessible, llarg i amable.
D’aquest celler, ha estat de llarg, l’ampolla i l’anyada que més m’ha agradat, una grata sorpresa, una d’aquelles ampolles que t’alegren el dia. Si voleu fer un tast de vins, aquí us ho podem arreglar.

 

Vi: Tayaimgut negre 2005.
Celler: Tayaimgut.
DO: Penedès.
Varietats: Merlot, Cabernet Sauvignon.
Preu: 12.50€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut