Battonage, vinos de expresión

L’empresa Battonage, vinos de expresión, ha presentat en la seva 2ona edició, el gustalia wine& Fun Session, a Casa Capell a Barcelona. Si han presentat gairebé 150 vins, d’uns 40 cellers, majoritàriament de la península Ibèrica. D’entre tots ells destaco els vins que em varen sorprendre, com els vins de Bodegas Hispano+suizas, uns vins moderns, nets i ben fets.  Els sorprenents vins de Cortijo Los Aguilares, un celler de la Sierra de Ronda, de Màlaga, on elaboren uns vins amb Pinot Noir i Petit Verdot, interessants.
Els vins de Mas Rodó Viticultors, amb la varietat recuperada Montonega, un vi blanc, particular, especial i singular. Interessant també el seu vi Riesling (amb un punt de botrytis) i el mono varietal de Xarel·lo. Bons vins blancs, els d’aquest celler.
Saló amb un bon ambient, un DJ amenitzant la trobada i un caricaturista ràpid, que feia retrats dels cellerers.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content