Vins de Pel·licula

vins%2Bde%2Bpelicula%2Bmost%2Bfestival2014
El sommelier de la Taverna de Vinseum, Ton Colet, i l’escriptor Bernardo Sanchez, autor del llibre El cine del vino tornen a protagonitzar el tast VINS DE PEL·LÍCULA. Una sessió on es podran degustar quatre grans vins provinents, relacionats o inspirats en quatre grans pel·lícules.
Pel Most 2014, i degut a l’èxit que va tenir aquesta activitat ara fa un any, s’han programat dues sessions de VINS DE PEL·LÍCULA: divendres 7 i dissabte 8, a les 18h, a la Taverna de Vinseum de Vilafranca del Penedès.
Els vins que es tastaran a VINS DE PEL·LÍCULA són:
– Louis Roederer Cristal. Un champagne mític que apareix a moltes pel·lícules, però que, en aquest cas, en destacarem les lloances que en fa Quentin Tarantino en una de les últimes escenes de Four Rooms.
– Fontodi Chianti Classico: Hannibal Lecter, en una de les frases més famoses del Silenci dels anyells, reconeix que va menjar el fetge d’una de les seves víctimes amb faves i un bon Chianti. Aquí per sort, només tastarem el Chianti.
– Jean Leon Viña Gigi Chardonnay. Un blanc del Penedès que té el seu origen Ceferino Carrion, un jove de Santander que va acabar triomfant a Hollywood. La relació del celler Jean Leon amb el cinema és indiscutible i, per tant, no podia faltar en aquest tast de Vins de pel·lícula.
– Matsu y Amén. Fa uns mesos, i degut a l’estrena de la pel·lícula Carmina y Amén, les bodegues Matsu de Toro van crear una edició especial i solidària dels seus vins amb les cares dels protagonistes de la pel·lícula. A Vinseum en tastaran un d’ells.
L’activitat té un cost de 28 euros (inclou copa Louis Roederer) i per apuntar-se al tast cal enviar un correu a vinseum@vinseum.cat o trucar al 93 890 05 82.
Tots els vins es maridaran amb formatges gentilesa de Xerigots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut