El Microscopi 2013, el vi solidari de la Irene i el Laurent

El%2BMicroscopi%2B2013
Dimarts es va fer a Barcelona, a Mònvinic, la presentació en societat del vi El Microscopi.
Va ser una presentació emotiva, on tots els assistents sabíem el que havia passat, i durant força temps vàrem pensar (i témer) el que podria haver passat.
La Irene fa uns mesos va superar un càncer de mama, i va ser tractada a l’Institut Universitari de l’hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona i a l’institut oncològic Basselga, sota la supervisió del doctor Javier Cortés.
Quan la Irene Alemany, finalitzava les seves últimes sessions de quimioteràpia per lluitar contra el càncer de mama que li havia estat diagnosticat el juliol de 2012, en una conversa casual amb el Doctor Cortés, aquest li va comentar que no tenien pressupost per a comprar un microscopi molt necessari per a diagnosticar correctament nous casos de càncer.
Actualment, la sanitat catalana es troba enmig de retallades dràstiques per manca de diners públics.
Va ser quan la Irene va decidir de fer un vi amb la finalitat de recaptar diners per a poder comprar aquest microscopi. El vi el va fer el seu marit Laurent, mentre ella estava malalta.
El vi ha estat elaborat amb les varietats Cabernet Sauvignon, carinyena i merlot, de les vinyes del celler Sot Lefriec. El vi ha estat fermentat amb llevats de la mateixa vinya, no s’ha sotmès a cap filtració, i tots els processos de celler, s’han fet seguint les fases lunars. Un 20% del vi ha estat criat en botes de roure francès, de tercer any.
El vi te un preu de 8€, que aniran íntegrament a la compra del microscopi, i el podeu comprar a Vilaviniteca, i al mateix celler, Sot Lefriec.
Han col·laborat de forma desinteressada en el projecte, Monvínic, Vila Viniteca, la il·lustradora Antònia Bonell, l’estudi de disseny Pagà Disseny, els doctors Isidre Boguñá, Javier Cortés, Dalila Duarte, José Luis Lirio, Isabel Ruiz, José Pérez, Lluïsa Santacana i l’agència de comunicació MAHALA/Wine&.
Dimarts la Irene estava molt nerviosa, no s’esperava tanta gent. El seu marit, el Laurent, somreia: està content, no és per menys: Estan bé.
No cal que us digui, que aquest serà el vi que regalaré aquestes festes de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut