monvínic

monvinic

Al número d’abril de la revista de vi i gastronomia amb més difusió als Estats Units, Food & Wine, ha reconegut el gran potencial de Monvínic, tant a nivell gastronòmic com vínic. Al Monvínic es poden triar cada dia més de 30 vins per copes d’entre una llista de més de 4.000 referències de vins de tot el món i combinar-los amb la cuidada cuina de producte de Sergi de Meià. El xef de Monvínic, a més, ha estat recentment considerat Millor Cuiner Jove de l’Any per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, gràcies a la seva experiència, la seva trajectòria i l’alta qualitat de la seva cuina, basada en els productes autòctons de mercat, procedents en la seva majoria del territori català.
Monvínic apareix a la llista dels 5 millors bars de vins del món en Food & Wine juntament amb el Oeno Wine Bar de Dubai, el Terroirs de Londres, L’Avant Comptoir de París, i el Ash St Cellar de Sydney.
Monvínic és també un bar de vins, una sala per tasts i conferències, un centre de documentació amb tots els llibres, revistes, guies i catàlegs de subhastes que són avui referència ineludible en el món del vi, un club de “Amics de Monvínic” , i un espai culinari sustentat en el producte de gran qualitat i un receptari tradicional.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut