tast de vins a domicili

catas%2Ba%2Bdomicilio

Una de les activitats que oferim a Vigood, són els tasts personalitzats a domicili. Aquests poden ser de vins, escumosos, cerveses, destil·lats, etc.
Aquest cap de setmana varem fet un tast a domicili, i aquest cop va ser una sessió d’iniciació al tast de vins, dedicada al vi negre. La sessió sol durar unes dues hores, on primer es fa una explicació amb suport visual (PowerPoint), i feta la teoria, es passa a la pràctica. En aquest cas s’explicà la vinificació del vi negre, i seguidament vàrem passar al tast de cinc vins negres diferents.
Vàrem començar amb un Jardin Rojo 2009, DO Rioja. Elaborat amb tempranillo, és un vi jove de caràcter fresc i fruita vermella àcida. Després un Finca Binigual 2007, DO Binisalem Mallorca, elaborat amb Mantonegro, Cabernet Sauvignon i Shiraz, vi potent, amb un grau alcohòlic marcat, i una expressió de fruita negra madura. Va seguir un Absum 2005, DO Somontano, elaborat amb tempranillo i merlot. Vi que es va mostrar tancat i amb una fusta torrada força present. Va seguir un Solanes 2004, DO Priorat, elaborat amb samsó i garnatxa, un vi amb expressió de terrer, mineral i concentració moderada, i vàrem acabar amb un Viña Ardanza Reserva Especial 2001, DO Rioja, elaborat amb tempranillo, un representant de la criança clàssica: fustes velles, taní suau i d’una certa elegància.
Tot seguit, sopàrem, que ja era tard i la gana era present a la cara de l’atenta concurrència.
Gràcies a tots per la vostra amabilitat, bones festes i fins a una altra.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut