taxació de vins i todoexpertos

Fa anys que col·laboro a una web anomenada todoexpertos.com, on la gent es pot dirigir a unes persones que suposadament són experts en alguna matèria, enviant-hi preguntes, consultes, consells, etc.
Jo estic a la secció de vins, intentant resoldre les preguntes que m’envien els internautes.
Des de fa uns mesos, hi ha hagut un notable increment de peticions de taxació d’ampolles; o sigui, les consultes de la gent són perquè se’ls hi facin taxacions d’ampolles de vi, destil·lats, etc. Ja se sap, en temps de crisi, busquem treure diners d’on podem.
Fins ara, feia atenia les consultes i donava preus orientatius de les ampolles que em consultaven, però, fa uns dies, un internauta no va estar gens d’acord amb la meva opinió sobre el possible preu d’una ampolla que ell volia vendre, i em va dir que jo d’expert no en tenia res, que no sabia del que parlava i que a aquesta web, d’experts en tenien pocs.
Bé, doncs aquest internauta té raó, i a partir d’ara, com que taxar ampolles no és la meva feina, adreço a tota la gent a llocs on els taxaran les seves ampolles, previ pagament del servei de taxació, és clar.
Perquè les coses, i les hores de feina, no són gratis. Ni les meves.
però si voleu fer un tast de vins, aquí us ho podem arreglar.
 
Adreces:
Madrid:
Salón del Club de Gourmets. Oficinas: Claudio Coello, 52. 91 577 04 18.
Durán. Serrano, 12. 91 781 22 80.
Vinoselección. 91 740 03 27.
Afinsa. 91 576 78 74.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content