Tast de vins a Domicili

Vigood, aquest cap de setmana hem fet un altre tast de vins a domicili, i ens hem arribat a fins a la vila de Castelldefels, on hem impartit una sessió dedicada als vins negres, a uns assistents que provenien d’Itàlia, Suècia, Argèlia, País Basc i Catalunya.
Després d’una primera introducció teòrica al tast, amb suport visual de projecció en PowerPoint, hem passat a la part pràctica.
Aquest cop hem tastat Viña Vilano 2008 DO Ribera del Duero, un vi jove amb lleuger toc de fusta, marcat per la fruita madura; Iporos 2006 DO Rioja, estil rioja més modern i jove, on es dona més importància a la fruita que a la fusta; Icono Shyraz 2005 DO Valencia, un monovarietal de Valencia, on dominaven els fruits negres en licor; O1 ecologico 2005 DO Toro, un vi provinent de l’agricultura ecològica, agradable de beure amb un toc a farmàcia; Gran Feudo Reserva 2001 DO Navarra, un vi madur, força elegant i viu encara en boca, de bon recorregut i amic de la carn de caça.

Seguidament, sopàrem bé, i amb un bon ambient. Moltes gràcies a Tots!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content