Menjar per inhalar

comida+para+inhalar
Un professor de la Universitat de Harvard, David Edwards, ha creat al seu laboratori  Le Whaf, un dispositiu amb forma de peixera que permet inhalar un pastís de llimona o qualsevol altre saborós aliment sense necessitat d’ingerir. El resultat és el que ell anomena un “núvol de sabor“: microgotes que formen glopades de fum i al respirar-les ofereixen una completa experiència de sabor sense necessitat d’ingerir ni una sola caloria.le+Whif
No és el primer treball d’aquest investigador en aquesta línia. El 2009, va inventar Le Whif, un original inhalador de xocolata que va llançar a la venda amb l’eslògan “Tant dolç com la xocolata, tan lleuger com l’aire“. L’èxit va ser immediat: després de llançar el producte en el mes d’abril, en va vendre 25.000 unitats en un sol mes, esgotant totes les seves existències.
 
Ara ha decidit utilitzar el mateix dispositiu per comercialitzar vitamines inhalables amb tres formats: te verd antioxidant, te de vi antienvelliment amb resveratrol i te d’hibiscus multivitamínic. “Es respira i s’absorbeix a la boca, sense arribar al tracte digestiu, de manera que una major concentració de vitamines i suplements arriba al torrent sanguini“, defensa el seu creador, que també ha desenvolupat cafè inhalable, un altre gran èxit comercial a França, Japó i els Estats Units.
Font: Muy interesante

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content