algunes noticies de l’any 2014

BN BH660 013014 J 20140130141835
A Tramin, una població de Tirol del Sud, zona vinícola Alto Adige, al nord d’Itàlia, un despreniment de roques de grans dimensions van destruir completament, una vinya en una longitud de 200 metres, i unes quatre hectàrees es van veure afectades.
Miraculosament, la roca que va travessar la casa, no va causar cap ferit. Segons el gerent de la propietat, Baron Philipp von Hohenbühel, els danys es poden avaluar en alguns milions d’euros.
 
MM copy
Convertir l’aigua en vi/ convertir el agua en vino
Philip James, l’empresari que va fundar Lot18, va afirmar que havia inventat una màquina, la miracle machine, que podía convertir l’agua en vi, en sols tres dies. Aquest messies, va dir que la idea se li havia acudit mentre es recuperava d’un accident de moto.
Finalment, va resultar ser una campanya de màrqueting per a donar a conèixer una ONG que té com a objectiu facilitar l’accés a l’aigua potable a 17 països.
 
france depardieu
Gerard Depardieu
Potser una de les històries més estranyes de l’any, va ser l’admissió de l’actor francès Gerard Depardieu que beu fins a 14 ampolles de vi al dia, i una vegada que va disparar dos lleons en defensa pròpia.
Segons informa The Mirror, el de 65 anys d’edat, l’actor va fer la revelació en una entrevista amb So Film.
Quan estic avorrit, bec. A part de moments obligatoris d’abstinència- després de la cirurgia de bypass, i també a causa de colesterol i aquestes coses-  que he d’anar amb compte. No em moriré. Ara no. Encara tinc energia. Però si quan començo a beure no puc beure com una persona normal. Puc absorbir 12, 13, 14 ampolles per dia”, va dir.
També va dir que va disparar a dos lleons a l’Àfrica.
Vaig matar a dos lleons d’un sol cop, i entenc perquè el lleó és el rei de la selva. Va ser en legítima defensa. Estava jo conduint i el motor es va avariar. Vaig sortir, i en el camí van aparèixer aquests dos animals. I vaig disparar, només per espantar-los. No es movien. Jo no hi era per a la caça. Jo era a l’Àfrica per Àfrica “, va dir.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Ves al contingut