tast a domicili de gin tonic

 
gin+tonic+catas+privadas+catas+a+domicilio

A Vigood hem fet un altre tast a domicili, aquest cop un taller de gintònics. En aquests tastos, primer fem una introducció explicativa sobre l’elaboració de la ginebra, història, particularitats i quins tipus en podem trobar al mercat, i seguidament passem a la part més divertida i esperada, que és la del tast.

Tastem diferents ginebres, diferents tòniques i preparem uns combinats amb distints elements (generalment els botànics característics de la infusió de cada tipus de ginebra). El tast sol durar un parell d’hores, que es poden allargar sense cap problema. Això dependrà de vosaltres!!!!
Recordeu, a Vigood venim a casa vostra, o al local que vosaltres ens demaneu (portem tot el material necessari: gins, tòniques, copes, vasos, fruita, estris, etc) i us fem un tast personalitzat.

gin+tonic+a+domicilio

Ja ho sabeu, vosaltres decidiu l’hora, el dia i amb qui compartir aquesta experiència.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tens cap dubte?
Enviar WhatsApp
Skip to content